Har du lyst til å være med og lage festival på helårsbasis?
Vi er på jakt etter flere folk til arrangørstaben!

Booking – litteratur
Som bookingansvarlig i litteraturgruppa har man ansvar for å finne nye, spennende og aktuelle forfattere, skribenter, diktere og andre interessante mennesker til programmet. Volumfestivalen samarbeider med Hedmark Fylkesbibliotek om spennende ideer hver år, og man står fritt til å tenke utenfor boksen i et kreativt arbeidsmiljø. Her vil du arbeide sammen med en kollega som har god erfaring med festivalen og tidligere litteraturprogram, som nå er på jakt etter en sparringspartner. Som del av bookinggruppa jobber man på egenhånd når det lar seg gjøre, deltar i bookingmøter sammen med de andre kunstretningene, samt allmøter med resten av staben.

Vi er på jakt etter deg som vet hva som beveger seg i Hedmark fylke, har kjennskap til kunstnere i området og som har evnen til å tenke kreativt.

Dekoransvarlig
Dekoransvarlig har ansvar for at skilt, vimpler og annen morsom pynt er på plass til hver festival. Volumfestivalen har et stort lager med skilt, rever og trær fra før av, men her kan man også arrangere workshop for å lage nytt materiale. Under festivalen har man ansvar for å plassere ut skilt på riktig sted, produsere dekor til backstage og festivalområdet, samt sørge for at festivalen har ser estetisk bra ut til enhver tid. Arbeidet foregår hovedsakelig under festivalen, men også noe i forkant ved eventuelle workshops, samt deltagelse i allmøter.

Vi er på jakt etter deg med estetisk sans og som er bevisst på atmosfæren,

Backlineansvarlig
Som backlineansvarlig er man del av den tekniske gjengen i staben. Ditt ansvar er å se over tekniske ridere fra artister og bestille nødvendig backline for gjennomføring av konserter. Dette gjøres i samarbeid med teknisk ansvarlig, og som en del av arenagruppa. Under festivalen har du ansvar for å flytte backline mellom scener og sørge for at alle artister har riktig utstyr til enhver tid. Arbeidet foregår hovedsakelig under festivalen, med noe arbeid i forkant av festivalen.

Vi er på jakt etter deg med tidligere teknisk erfaring, gjerne fra festivalarbeid.

Ansvarlig for film og foto
Er du glad i å ta konsertbilder og bevare minnene digitalt? Som ansvarlig for film og foto har du ansvar for å organisere frivillige fotografer under festivalen, slik at alle arrangementer blir dokumentert. Alt på programmet skal fotograferes og filmes, i tillegg til frivillige, samarbeidspartnere, festivalområdet og andre magiske øyeblikk. Arbeidet foregår hovedsakelig under festivalen, i tillegg til redigering og opplasting av materiale i kort tid etter av festivalen. Som ansvarlig for film og foto er du en del av markedsføringsgruppa, og du må ha eget profesjonelt kamera.

Økonomiansvarlig
Som økonomiansvarlig er du en del av ledergruppa, og har ansvar for budsjettering, fakturering og tett samarbeid med festivalsjef, regnskapsfører og revisor. Arbeidet foregår på helårsbasis med møter med ledergruppa, stab og styret.

Vi er på jakt etter deg som er glad i tall, har økonomisk utdanning og som gjerne har erfaring fra kulturbransjen.

Markedsføring
Er du glad i sosiale medier, nyhetssaker og oppdatering av hjemmeside? Eller er du god på sponsorarbeid, presse og generell markedsføring?
Vi trenger flere engasjerte medarbeidere i markedsføringsgruppa, til å ha ansvar for bl.a sosiale medier, hjemmeside, sponsorer og jevn dialog med presse. Arbeidet foregår på helårsbasis, med egne møter med resten av markedsføringsgruppa, samt allmøter.

Vi er på jakt etter deg med utdanning innen PR og markedsføring, og som er frampå, uredd og engasjert.

 

Høres noe av dette interessant ut? Ta uforpliktende kontakt med festivalsjef Stine Haugen på stine@volumfestivalen.no, eller send oss en melding på Facebook hvis du lurer på noe 🙂

Sammen skal vi lage hele Hedmarks kulturfestival – Volumfestivalen 2019!