PRINSEN

av Teaterekspedisjonen

Prinsen er en prins med stor P! Han har vokst opp i et stort palass med titalls tjenere, hummer og kaviar til middag og staselige ball hver helg. Han har alltid fått det som han vil og har aldri sett seg nødt til å sette sin fot utenfor slottets vegger.
Men selvom prinsen har alt, har han følelsen av at det er noe vesentlig som mangler i livet hans. Prinsen nærmer seg nå voksen alder og er nødt til å ta tak i dette. En morgen bestemmer han seg for å dra ut og oppdage verden og alt det merkelige han har hørt finnes der ute. Kanskje han finner svaret der!
Kom og bli med prinsen på hans spennende ferd gjennom skog, fjell og uvær. Og ikke minst bli med når han møter de mest forunderlige skikkelser! Vi kan love det blir gøy, og kanskje får du en finger med i spillet?

Varighet: 30 min 

Alder: fra 4- 10 år 

Debutforestilling

PRINSEN er Teaterekspedisjonen sin debutforestilling. Kompaniet Teaterekspedisjonen ble grunnlagt våren 2017 og består av Matilde Solbakken, Karoline Solbakken og Maria Sætersdal Remøe. I denne forestillingen er også skuespilleren Christoffer Emil Jørgensen med på laget.
Kompaniet har som mål å skape forestillinger som utfordrer det tradisjonelle teatret, og tilbyr publikumet en unik og nærgående opplevelse.