Revhiet – lørdag 23. juni kl. 15:00

Parkrock gir muligheter for unge, talentfulle musikere til å vise hva de kan på scenen. Under Volumfestivalen vil det i år være en sanger, en rapper, og to band. Dette er årets unge talenter som spiller på parkrock:

Ingeborg Hegland
En helbarka elverumsing som spiller mye poplåter innenfor singer-songwriter sjangeren. Alt fra eksistensialisme til hjertesorg!

Litt tå hårt
Dette er et band fra Romedal som består av Lara Mari Struperud (vokal), Benjamin Lie (piano), Ola Erling Foss (gitar), Jonas Brohjem (bass) og Bjørn Thore Galstestad (trommer). Musikken de spiller ligger i bandets navn – litt tå hårt!

Little Essy
Rapperen Little Essy (Sebastian Skjæveland) kommer opprinnelig fra Stavanger men flyttet til Flisa for to år siden på grunn av familieproblemer. Dette baserer han sine tekster på, samtidig som musikken er en terapi!

Williams War Opposition
Bandet består av fire studenter fra Hamar – Markus Lierhagen (gitar og orgel), David Gunneng (trommer), Christoffer Andre Nymoen (bass) og David William Øynes (gitar, vokal, munnspill og orgel) og ei campingvogn. Dette er et band med en stor sjel og sjarm, så her kan du forvente skranglete rock n’ roll med røtter i 60- og 70- tallets populærmusikk.

Les mer om Parkrock og musikerne her.