PARKROCK ER TILBAKE! Etter noen års opphold, er det endelig på tide med litt deilig parkrock i Elvarheimparken lørdag 24. juni fra kl. 13.00. Her blir det en god blanding av unge, nye og lovende artister som får vise seg fra sin beste side. Vi har lett etter artister og band fra hele Hedmark fylke, og har invitert alt fra rockeband til singer/songwriters og rappere +++
Parkrocken har eksistert siden 1980, og skal løfte opp undergrunnsmusikk til gatenivå. Alle artister får like lang spilletid.

Hans Morten Ståland

Hans Morten Ståland er en singer/songwriter fra Folldal som skriver sine egne låter. Han synger og spiller gitar, noe han i 2012 fant ut av var en fin kombinasjon. Han har blant annet spilt på Bjørnsonfestivalen, og deltatt nesten årlig på UKM, hvor han har gått videre til fylkesfinalen tre ganger. Sjangeren kan beskrives som en blanding mellom indie, folk og country.

Shadowland

Medlemmer: Knut Erik Lien (gitar), Geir Hartold (rytmegitar), Tore Olafsen (bass), Jørn Rørbakk (trommer), John Nordby (vokal)

Shadowland består av fem karer fra Elverum, Hamar, Løten og Stange. De spiller materiale inspirert av 70- og tidlig 80-talls hard/tungrock (Black Sabbath, Iron Maiden, Danzig m.fl.). Nåværende besetning har spilt sammen siden juni 2014, men samtlige er erfarne musikere med til dels lang fartstid innen forskjellige band. I tillegg til mange konserter i Norge, har Shadowland blant annet vært med på NRK Hedmark og Oppland Innlandsscenen, og 2015 spilte de inn sitt debutalbum.

Rabiat

Medlemmer: Ida Marie Strøm (vokal), Viljar Bjørnseth Bøkestad (gitar), Luckas Mosveen (gitar/vokal), Kasper Syljusveen (bass) og Brage Brevig (trommer).

Rabiat er et band fra Elverums skoger som spiller alternativ rock, inspirert av alt fra punk til funk som er krydret med en god dose rock. Alt dette kombinert blir til en solid lydbølge som suser godt i ørene når bandet takker for seg. Bandet ble startet i september 2015, og har hatt en god margin med konserter rundt om i Hedmark.

William’s War Opposition

Medlemmer: Christoffer Andre Nymoen (bass), David Gunneng (trommer), Markus Lierhagen (gitar, orgel), David William Øynes (vokal, gitar, orgel).

William’s War Opposition er et band bestående av fire unge, rufsete og glade studenter. Bandet ble stiftet høsten 2016, og har i etterkant spilt flere konserter med positiv tilbakemelding fra publikum, god stemning, kameratskap, «stage diving» og et sterkt bånd mellom scene og sal. William’s War Opposition byr på et spennende repertoar basert på et litt skranglete rocke-uttrykk. Låtene er skrevet av David William, og han legger mye vekt på tekstene.

Connection K

Medlemmer: Kevin Berget, Odin Sand, Sindre Hænedi Bekkevold

Connection K er en rapgruppe fra Hamar med egenprodusert hard rap/trap.

Pink Fairy Armadillo

Medlemmer: Vilde Andreassen og Hanna Løvberg

Mer info kommer!

Singled Out

Mer info kommer!