Da er det endelig klart for et nytt artistslipp! Denne gangen er det klart for Wild Fauna, Grafitti, Ask Carol, DJ Trapsmith, Robin T og 1416.

Foto: Andreas Fossum

Når angsty tenåringsnerder møtes på et animeforum – hva er vel mer naturlig enn at de starter indieband? Wild Fauna inntar Elverum og Volumfestivalen med catchy gitarrock! Les mer om bandet her.

Grafitti består av Aleksander Imislund og Christian Birkeland Hansen. Under Volumfestivalen skal Aleksander og Christian skape et kunstverk preget av Volums grafiske profil. Les mer om Grafitti her.

Ask Carol er et band som ble startet i 2015 bestående av Ask og Karoline. Musikken deres er en unik blanding av sjangere, med base i pop/rocken. Les mer om bandet her.

DJ Trapsmith (Emil Ophus) er en hiphop-elsker fra Oslo, bosatt i Løten. Musikken inspireres av amerikanske rappere som Travis Scott og Migos i tillegg til trap-musikk fra blant annet Hucci. Les mer om artisten her.

Robin T er en selvstendig artist fra Hamar som er kjent for å produsere musikk med inspirasjon fra hiphop, men også alt fra jazz til EDM. Les mer om artisten her.

1416 er ett elektrisk duo som består av Daniel Bianchini og Asbjørn Røen Halsten. Sammen skaper de svevende beats som hypnotiserer deg inn i eksistensiell dans og dronete melodier med rytme. Les mer om duoen her.