Da er det endelig klart for et nytt artistslipp! Denne gangen er det klart for Wild Fauna, Grafitti, Ask Carol, DJ Trapsmith, Robin T og 1416.

Foto: Mathias Fossum

Wild Fauna – fredag 22.juni, Festsalen
Graffiti – lørdag 23.juni, Rådhusplassen
Ask Carol – torsdag 21.juni, Festsalen
DJ Trapsmith – torsdag 21.juni, Elvarheim
Robin T – fredag 22.juni, Elvarheim
1416 – fredag 22.juni, Elvarheim

WILD FAUNA
Når angsty tenåringsnerder møtes på et animeforum – hva er vel mer naturlig enn at de starter indieband? Wild Fauna inntar Elverum og Volumfestivalen med catchy gitarrock! Les mer om bandet her.

GRAFFITI
Graffiti består av Aleksander Imislund og Christian Birkeland Hansen. Under Volumfestivalen skal Aleksander og Christian skape et kunstverk preget av Volums grafiske profil. Les mer om Grafitti her.

ASK CAROL
Ask Carol er et band som ble startet i 2015 bestående av Ask og Karoline. Musikken deres er en unik blanding av sjangere, med base i pop/rocken. Les mer om bandet her.

DJ TRAPSMITH
DJ Trapsmith (Emil Ophus) er en hiphop-elsker fra Oslo, bosatt i Løten. Musikken inspireres av amerikanske rappere som Travis Scott og Migos i tillegg til trap-musikk fra blant annet Hucci. Les mer om artisten her.

ROBIN T
Robin T er en selvstendig artist fra Hamar som er kjent for å produsere musikk med inspirasjon fra hiphop, men også alt fra jazz til EDM. Les mer om artisten her.

1416
1416 er ett elektrisk duo som består av Daniel Bianchini og Asbjørn Røen Halsten. Sammen skaper de svevende beats som hypnotiserer deg inn i eksistensiell dans og dronete melodier med rytme. Les mer om duoen her.