Hvordan jobber låtskrivere og hva inspirerer dem?

Lørdag 24. juni kl. 19.00 inviterer Kulturkollektivet til eksklusiv Musikkprat og Minikonsert med stjerneskuddet Signe Marie Rustad! Singer/songwriteren fra Elverum ble Spellemannsnominert for sin andre plate «Hearing Colors Seeing Noises» tidligere i år og har fått massiv skryt for både tekster og musikk av såvel anmeldere som publikum.

Arrangementet er gratis og skjer i samarbeid med NOPA og Volumfestivalen.

Sted: Kulturkollektivet (Storgata 37, vis a vis Kremmertorget)
Servering av kaffe og mineralvann.

Signe Marie Rustad er født og oppvokst på Rustad i Elverum, der skogen, elva og jordene har tilført en urokkelig ro og en vedvarende rastløshet. Mange av låtene hennes bærer derfor i seg en søken etter balanse mellom nettopp disse to elementene: roen og rastløsheten.
Flere har lagt vekt på den poetiske pondusen i Rustads tekster på debuten ”Golden Town”, og på oppfølgeren ”Hearing Colors Seeing Noises” er poesi og musikk flettet inn i hverandre i enda større grad enn før. Etter slippet av «Hearing Colors Seeing Noises», har Rustad vært på en landsomfattende releaseturné.

Kulturkollektivet er drevet av profesjonelle kulturaktører fra Hedmark. Foreningens formål er å bidra til at flere kan leve av kultur i Hedmark.