Anna Thompson er Volumfestivalens frivilligsjef, og gleder seg veldig til festivalen 2017! Dette er hennes andre år som frivilligsjef. Hvert år har hun ansvaret for 70-80 personer, og passer på at de har en super tid som frivillige.

annathompson_volumfestivalen_frivilligansvarligportretter_231116_solveigbakken_0139

2012 var første gang Anna selv var med som frivillig. Hun var bare fjorten år, men forteller at hun hadde kjempestort utbytte av det cheap cialis pills.
– Du burde sende inn en frivilligsøknad til festivalen om du er glad i musikk og annen kultur, liker å jobbe med andre mennesker, og om du har lyst til å lære noe nytt, og skape festivalminner for livet, sier hun.

Hva kan man jobbe med?
– 
Du kan jobbe som bandkontakt, teknisk medjhelper/scenearbeider, sjåfør, sikkerhetsvakt, utstillingsvakt, riggehjelp, fotograf, eller med salg i baren eller i festivalkontoret. I tillegg har vi en post som vi kaller for «solskinnspatrulje». Dette er frivillige som er på vakt uten spesifikke arbeidsoppgaver, annet enn å hjelpe til å ta vare på de andre frivillige, men som står parat om det skulle trenges hjelp noen annen plass under festivalen. Denne oppgaven er perfekt for deg som har godt humør og er allsidig, uten noen spesielle preferanser. Du kan lese mer om hver av arbeidsoppgavene på festivalen sine nettsider.

Anna forteller at hun synes det er ekstremt viktig å engasjere alle aldersgrupper i frivillig festivalarbeid. Derfor er det ingen aldersgrenser – verken øvre eller nedre. Det finnes enkelte oppgaver man må være 18 år eller eldre for å kunne søke på, men generelt er det ingen grenser for hvem som kan være med.
– Hvis du synes én eller flere av arbeidsområdene våre høres interessante ut – send inn en søknad, da vel! Sier Anna.

I Volumfestivalen er vi opptatte av å skape gode opplevelser både for de besøkende, og for de som arbeider hardt for å komme i mål med festivalen. Derfor er Volum-gjengen et helt supert miljø å være en del av! Det er alltid noen å snakke med, og det er en frivilliglounge der man kan komme og møte andre frivillige mellom vakter eller i pausene. I tillegg blir det arrangert en frivilligfest etter endt festival.

Hvorfor er Volumfestivalen avhengig av de frivilliges innsats?
– Uten de frivillige kunne vi ikke hatt noen festival. Som dere kan se i lista over de ulike arbeidsoppgavene, jobber de frivillige med ekstremt mye forskjellig. Hadde vi ikke hatt dere, hadde vi blant annet verken hatt scener å putte artister på, eller sikkerhet for publikum. Vi MÅ ha frivillige!

De fem beste tingene med Volumfestivalen

  1. Musikken
  2. All den andre kunsten
  3. At det skjer noe gøy i Elverum
  4. De fantastiske frivillige
  5. Ferdigmaten i frivilligloungen

Søk om å være frivillig under Volumfestivalen her.