Når det kom til hvem som skulle spille samme kveld som Unge Ferrari var det et enkelt valg å booke Logi. Han er også fra Hamar, og han lager catchy og leken RnB som man ikke helt skjønner kan komme fra pottitlandet Norge.

Får deg til å føle

Logi er for mange ukjent, men han har gitt ut norskspråklig RnB over stort sett egenproduserte beats i litt over ett år allerede. Han låser seg ikke fast i noen sjanger og lager den musikken han føler for. Målet med musikken hans er å få noen til å føle noe, enten det er sinne, glede, at du vil feste eller bare ha på headsettet når du legger deg i senga for å slappe av.

Første låta han gav ut var «Alene», en hjemmemekka greie som ble sluppet gratis på Soundcloud. Det var det man kan kalle det første gjennombruddet for Logi. Den ble fort plukket opp og anbefalt av Urørtpanelet i P3 og deretter spilt hos P3s Marie Komissar.

Deretter slapp han sin andre singel «Med Meg», produsert av Volumkjenning Thomas Jones (JNS). Like fort ble den også plukket opp og anbefalt av NRK P3 Urørt! Tidlig 2016 ble låta C-listet av P3 og Logi ble spådd en lys fremtid. Logi jobber nå med nye singler, en EP og lover at flere snart vet hvem han er. Vi håper mange oppdager han på Volumfestivalen!

Logi på nett

Facebook

Soundcloud

Instagram