HAMARTIME – PS:DANCE BBOY CREW, fredag 22. juni – Revehiet

På eget intiativ møtes disse gutta fra HamarTime for å breakdance hver uke – med fokus på å gjøre hverandre bedre. Dette er noe som i aller høyeste grad gir resultater. Med egen koreografi har de også deltatt på Move dansefestival i 2018, og nå er de klare for Volumfestivalen! Vi gleder oss til å kjenne på stemningen da disse gutta entrer dansegulvet!

WOLFGANG PLAGGE, lørdag 23. juni – Fojaéen

Wolfgang Plagge gjorde seg bemerket allerede som 11-åring, da han vant Ungdommens Pianomesterskap. Han begynte å komponere da han var 12 år gammel, og har gjennom sin karriere blitt en viktig skikkelse i norsk musikkliv – både som utøver og komponist. Ungdomssymfonikerne er Norges nasjonale ungdomsorkester, og består av musikkstudenter fra hele landet. Hver sommer har Ungdomssymfonikerne kurs i Elverum, der kursperioden avsluttes med tre konserter under Festspillene i Elverum. – Og nå er de klare for å spre klassisk musikk under Volumfestivalen!

COVERSTAFETT MED KNUT KIPPERSUND, torsdag 21. juni- Elvarheim

Kjærligheten til Bowie begynte i 2010 da søskenparet Knut og Johanne Kippersund Nesdal fikk være med i Nor-Døst-show på Tynset. Etter det har det blitt mange hyllestkonserter til den myteomspunne og fascinerende artisten. Bowie-inspirasjonen kommer til uttrykk gjennom leken med musikalske sjangre og tekstunivers som favner alt fra kosmiske mysterier til vanskelig kjærlighet. “Bowie var en mester i å fornye seg, både musikalsk og visuelt. Ofte spør vi oss selv What would Bowie do?” sier Johanne. 

“Vi gleder oss til å lage Bowie-fest i Elverum!” sier Knut. – Det gjør vi i Volumfestivalen også!

Disse artistene kommer til å lage liv og stemning under Volumfestivalen, og ikke minst bidrar til et variert program. Vi gleder oss til å se hva de har å by på!