Ikke bare skal Frida Vorgaard ha en danse performance, men hun er også en av danseintruktørene for Ps:Dance sin danseworkshop!

Hvis du ikke har meldt deg på til danseworkshoppen enda, er det ikke for sent! Meld deg på ved å trykke her. Eller møt opp på rådhustrappen kl 13:30 med klær du kan bevege deg i og godt humør!

Hele danseprogrammet er gratis, både for deltakerne av workshoppen og publikum.

Frida har likt å bevege seg til musikk fra hun var liten, og noen av hennes inspirasjoner har vært filmen Flashdance og Michael Jackson. Når hun gikk på et amatørteater fra 2003-2008 var hun alltid med hvis de skulle hva som helst som hadde med dans å gjøre. Frida prøvde seg litt på barneballett og pardans, men startet også på hip hop, moderne, og ballett på Lillehammer dansesenter. Etter det gikk hun danselinja på Stange videregående hvor hun lærte mye av teknikk, historie og koreografi, før hun danset seg videre til London hvor hun tok en bachelor i moderne dans på Trintiy Laban.

Nå har hun returnert til Hamar og jobber som danseinstruktør på Ps:Dance og som freelancer. Å koreografere og skape dans er en av de tingene som ligger hjerte hennes nærmest. Hun ønsker å kunne forsette å være med på å bygge opp dansemiljøet i Hamar og skape egne koreografier.