Årets andre artistslipp er ute! Denne gangen er det bandet Insomniac Bears, filmen No Man Is An Island og litteraturen Film med ord som står for tur. Dette kan du ikke gå glipp av!  Litt info om artistene her:

Insomniac Bears består av Magnus Moriarty, Marius Ergo, Marius Lord Hagen og Thomas Bratlie Haugland. Uttrykket er formet i full musikalsk frihet og kan beskrives som overskudds-indie eller artpop med en folky vibb og skandinavisk kjøl. Gjennom sin musikk ønsker de å formidle den nordiske naturen, livsstilen og tradisjonene med paralleller til andre skandinaviske kunstformer.

No Man Is An Island er en kortfilm fra 2017. Filmen vant prisen for beste kortfilm på Bergen Internasjonale Filmfestival 2017. Opplev noe av de beste innen ny, norsk kortfilm – med filmskaperne og skuespillerne til stede!

Film med ord handler om et møte mellom litteratur og scenekunst på Volumfestivalen. Konseptet stammer fra Los Angeles, og ble først hentet til Norge via Litteraturhuset i Fredrikstad i 2013. Film med ord går ut på at et knippe skuespillere leser et filmmanus spontant for publikum. Dette året tar Heidi Toini og Rolf Kristian med seg 2 skuespillere når de besøker Volumfestivalen 2018!

Etterhvert som programmet blir oppdatert vil også flere slipp komme!