Mortified – lørdag 23.juni, Festsalen
Dunderbeist – fredag 22.juni, Revehiet
Hagle & Kånnjakk – lørdag 23.juni, Festsalen
Kite – lørdag 23.juni, Revehiet
Nova – fredag 22.juni, Revehiet

Årets første artistslipp er ute, og vi har gleden av å fortelle at suksessen Mortified også vil bli sett under neste års festival. Til dere som ikke var på underholdningen i fjor – man kan forvente pinlige historier fra tenåringstiden, dette kan du ikke gå glipp av! I tillegg har vi fire musikkinnslag på programmet; Dunderbeist, Hagle og Kånnjakk, Kite og Nova. Neste års program blir oppdatert fortløpende etterhvert som flere slipp kommer. Enn så lenge har dere info om artistene her:

DUNDERBEIST
10 år siden i 2018, er det Dunderbeist slapp sitt første album, som kommer for å spille hard rock. I år kom de med albnummet «Tvilja, som baserer seg på jantelovens «du skal ikke tro at du er noe». Andre del forventes og se i 2018, og det gledes til både album og opptreden under festivalen.

HAGLE & KÅNNJAKK
Hagle & Kånnjakk er et band fra Hamar, og har sin farskjærlighet, nettopp til Hamar. Med bakgrunn av dette laget de sangen «Tannløse Vikinger» laget for Storhamar Hockey, er de tilbake! Vi gleder oss til å høre dem, og mange flere låter under Volumfestivalen 2018!

KITE
Kite er et tungrock-band, med medlemmer fra Flisa og Elverum – og de har fire flunka nye låter ble i sommer innspilt i Ampertone Studio i Oslo, og nå som disse er ferdig mikset i vinter, vil disse innta EP-formatet med ambisjon om utgivelse våren 2018. Dermed vil man kunne høre ferske låter under festivalen.

NOVA
Nova er ei Løtensjente som har tilbrakt 5 år i LA, her har hun jobbet med kjente navn som; Romeo Johnson og Ben O`Neill, som har jobbet med navn som Michael Jackson og Rihanna. Vi gleder oss til å høre hun opptre på (nesten) hjemmebane.

Det vil komme nytt slipp over nyttår, og det er mange fete slipp som ventes. Enn så lenge er det derfor å følge med, og ikke minst glede seg til neste års festival! Dersom du ikke kan vente med å kjøpe billetter har vi billige Earlybird-billetter til salgs nå, dette tilbudet varer til 31. desember.

Vi sees på festival!